Ανάγκη για διαμόρφωση της Αιαντείου , οδόστρωση , οδοσήμανση και δημιουργία νέων στάσεων.

Σκοπός του κειμένου είναι η ευαισθητοποίηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή του Αιαντείου και μια γεύση όλων αυτών αποτελεί και η πέμπτη στάση Αιαντείου όπου παλαιότερα βρισκόταν σε λειτουργία ο βλητικός σταθμός.
Η Αιαντείου γενικότερα ως άνοδος – κάθοδος αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων είναι ένας επικίνδυνος δρόμος’ έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία που έχουν κοστίσει τη ζωή ανθρώπων και αδέσποτων.
Δεν υπάρχουν αρκετά φανάρια και οδοσήμανση’ οι περισσότεροι διερχόμενοι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα αδιαφορώντας για τη διέλευση των πεζών’ αφού δεν υπάρχει κάποιο πρόστιμο για παραβιάσεις στο όριο ταχύτητας.
Σε πολλά σημεία ο δρόμος έχει λακούβες ή μπαλώματα ( η 5η έχει λακούβες ακριβώς δίπλα από τη στάση λεωφορείου ).
Δεν υπάρχουν πεζοδρόμια.
Στην 5η Αιαντείου όπου διαμένω η στάση είναι ακριβώς εκτεθειμένη στο δρόμο όπου διέρχονται σύριζα της τα διάφορα οχήματα. Δεν υπάρχει φανάρι και υπάρχει μόνο ένας μουντζουρωμένος καθρέφτης εδώ και μήνες.
Τα καθίσματα στη στάση είναι σπασμένα και ο χώρος γύρω της βρώμικος, το στέγαστρο στάζει.
Υπάρχει ανάγκη για αλλαγή της εικόνας αυτού του μεγάλου δρόμου όπου συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος σε αυτή την περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά υπάρχουν και αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *